Επιστροφές

Ο πελάτης μπορεί να υπαναχωρήσει από την σύμβαση, χωρίς να αναφέρει τον λόγο και χωρίς επιβάρυνση, εντός 14 ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν.
Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι 5 € αν η επιστροφή γίνει μέσω της υπηρεσίας ACS Courier. Μπορείτε βέβαια να κάνετε την επιστροφή με οποιoνδήποτε άλλο τρόπο θέλετε αλλά με χρέωση αποστολέα. Εάν το προϊόν είναι ελλατωματικό, μπορεί να επιστραφεί χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη.
Επιλογές επιστροφής:
α. Αλλαγής με ίδιο προϊόν σε άλλο νούμερο η αλλαγή με οποιοδήποτε άλλο προϊόν.
β. Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε.
γ. Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να την αξιοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση, να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς.

Αποστολές

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την υπηρεσία ACS Courier για την ασφαλή και γρήγορη παράδοση των παραγγελιών στους πελάτες της.
Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα μέχρι βάρους 2 κιλών είναι 2.90 € και τα έξοδα αντικαταβολής 1.60€
Για αγορές πάνω από 60€ η αποστολή είναι *δωρεάν*
Το χρονικό πλαίσιο για την παράδοση προϊόντος είναι 3-7 εργάσιμες ημέρες.

Θα το μοιραστείς ;
Back to Top